Algas treenerite tööjõukulude toetuse taotlusvoor 2017. aastaks

Toetus on ette nähtud lapsi ja kuni 24-aastaseid (kaasa arvatud) noori juhendavate 5. ja kõrgema kutsetasemega treenerite tööjõukulude katmiseks. Toetust makstakse juhul, kui taotleja kohustub omalt poolt kandma toetatava treeneri tööjõukuludest koos makstavate maksude ja maksetega vähemalt 50 %. Toetuse suuruse arvestuslikuks aluseks on treeneri poolt juhendatavate treeningrühmade treeningtundide summaarne nädalakoormus.

Taotluse saate esitada elektroonilises keskkonnas aadressil:
https://www.spordiregister.ee/treeneritetoetused/

Taotluse esitamise tähtaeg on 31. oktoober 2016.  Treeneritoetuse arvestamise aluseks on taotluskeskkonda sisestatud treeningrühmad (juhendatavad nimeliselt isikukoodidega) ja treeningrühmade tunniplaanid koos treeningute läbiviimise kohtadega. Taotluse saab esitada organisatsiooni juhatuse liige või tema poolt volitatud isik.

Tööjõukulude toetuse suurus 24-tunnise nädalakoormisega treenerile tehakse teatavaks pärast riigieelarve kinnitamist. Eelnõu kohaselt on ette nähtud 3,3%-line toetuste kasv võrreldes 2016. aastaga. Arvestuslikult oleks sellisel juhul 24-tunnise nädalakoormisega töötava treeneri brutotasu 795,41 eurot, mille katteks saab taotleda toetust kuni 50% ulatuses koos makstavate maksude ja maksetega 530,14 eurot.

Esitatud taotluse hinnangulist summat näete keskkonnas nupu “Prognoositav taotlus” alt.

NB! Kui riigieelarves sihtotstarbeliselt treenerite tööjõukulude katteks eelolevaks aastaks ettenähtud raha ei ole piisavad kõigi taotluste rahuldamiseks, siis vähendatakse toetusi proportsionaalselt kõikide vastavaks tunnistatud taotluste vahel, s.t. eraldatav toetus võib olla hinnangulisest toetusest väiksem.

Palun tutvuge treenerite tööjõukulude toetust tutvustavate seminaride materjalidega aadressil

www.sport.ee (→ Spordijuhid ja –töötajad → Abi- ja juhendmaterjalid → Spordijuhtide ja –töötajate koolitused → 2016 Spordijuhtide ja –töötajate sügisseminarid → Treenerite tööjõukulude toetusest).

Toetuse määramise, jaotamise ja tagasinõudmise ülesannet täidab Spordikoolituse ja –Teabe Sihtasutus (tel. 6006501, e-post toetus@spordiinfo.ee). Toetusotsused ja 2017. aasta I kvartali väljamaksed tehakse hiljemalt 20. jaanuariks 2017.

Spordikalender 2024

SÜNDMUSED

juuli
8
E
18:00 JK Sarma Seeriajooks 1000m @ Kuressaare Linnastaadion
JK Sarma Seeriajooks 1000m @ Kuressaare Linnastaadion
juuli 8 @ 18:00 – 19:00
www.saaremaajooks.ee
juuli
10
K
18:00 Pickleball tutvustusõhtu @ Kudjape tenniseväljak
Pickleball tutvustusõhtu @ Kudjape tenniseväljak
juuli 10 @ 18:00
Pickleball tutvustusõhtu @ Kudjape tenniseväljak
Heia kõik pickleballi huvilised Korraldame juulikuus selle suve ainukese pickleballi tutvustusõhtu, kus saad lähemalt tuttavaks järjest enam populaarsust koguva mänguga. Üritus on kõigile huvilistele tasuta ja pole vahet, kas oled täiesti algaja või juba kogenud...
juuli
13
L
12:00 XX Karala Odagala @ Roopa lahe kaldal
XX Karala Odagala @ Roopa lahe kaldal
juuli 13 @ 12:00 – 18:00
 
juuli
14
P
12:00 Muhu matkapäevad 8 @ Muhu Liiva keskväljak
Muhu matkapäevad 8 @ Muhu Liiva keskväljak
juuli 14 @ 12:00 – 15:00
Info: FB/muhuvald

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald