Saaremaa Kolme Päeva Jooksu võitsid Kaur Kivistik ja Liina Luik

Saaremaa Kolme Päeva Jooksu võitis kolmandat korda järjest Kaur Kivistik. Kui enne viimast päeva jäi Kivistik Roman Fostist mõne sekundiga maha, siis pühapäeval jõudude vahekord muutus. Kivistik kulutas kolme päeva jooksul 42,2 kilomeetri läbimiseks aega 2.18.02 ning edestas lõpuks teise koha pälvinud Roman Fostit täpselt kahe minutiga.

Kui teise päeva lõpuks ei olnud ka kolmanda koha saatus lõplikult selgunud, siis siingi pani Jaanus Kallaste lõpuks oma paremuse maksma võttes tulemusega 2.20.23 meestest kolmanda koha.

Esimese kuue sekka mahtusid üldarvestuses veel Bert Tippi, Ats Sõnajalg ja Oliver Annus ehk täpselt needsamad mehed, kes olid seal ka enne pühapäevast jooksuetappi.

 ➡ Naistest oli Liina Luik esimese kahe päevaga suutnud järgnevate ees piisavalt kindla edumaa juba sisse joosta, mistõttu tema võitu ei suutnud pühapäeval enam miski väärata. Kolme päeva jooksu võit tuli ajaga 2.34.22.

Kahel eelmisel aastal sama võistluse võitnud Pille Hinn teenis tulemusega 2.36.32 teise koha ning lätlanna Alise Petrova (2.42.34) kolmanda.

Kolmanda päeva lõpuks tõusis neljandale kohale Kaari Kink, viies oli Lily Luik ning kuues Laura Maasik.

 

Noortejooksu võitsid kolme päeva arvestuse Remi Edur ja Karmel Jano.

 ➡ Tiimidest võttis selge esikoha Ferroline Grupp koosseisus Kaur Kivistik, Bert Tippi ja Ülari Kais. Segatiimidest pälvis võidu Sparta (Oliver Annus, Peep Jalakas, Pille Hinn) ning naistiimidest Treeningpartner (Maris Heinaru, Mirjam Vint, Chrisse Soome). Veteranidest võtsid selge võidu Maratonivanad (Roman Fosti, Kristjan Melikov, Kristjan Vares).

 ➡ Käbidest ja kändudest võidutsesid Ewert ja Bert Tippi, paaridest Ilmar Rillo ja Maris Heinaru.

Kokku läbis 50nda Saaremaa kolme päeva jooksu 1125 võistlejat, neist 859 põhijooksu ning 266 noortejooksu.

Kõiki Saaremaa kolme päeva jooksu tulemusi vaata Marathon100 veebist siit:

Põhijooksu koond

Noortejooksu koond

Põhijooks, pühapäev

Noortejooks, pühapäev

Võistluse ajavõtuteenus Championchip Eesti.

Allan Mehiku fotod:

Spordikalender 2024

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald