Saare mk meister purjelauasõidus on Tristen Erik Kivi

FUN sarja esimene etapp toimus 3. – 4. juunil Nasval Saaremaal. Vaatamata jahedale suveilmale oli Saaremaale kohale tulnud ligi 40 osalejat.

Nagu tavaks saanud, toimus Saare FUNi raames ka Saare maakonna MV purjelauasõidus. Seekord krooniti Saaremaa meistriks Tristen Erik Kivi, teiseks tuli Neeme Truumees ning kolmandaks Meigo Jääger.

Saare maakonna purjelauasõidu MV parimad – Tristen Erik Kivi, Neeme Truumees ja Meigo Jääger.

Esimene võistluspäev algas vaiksema ja keerutava tuulega, kuid päeva jooksul tuli päike välja, suund sai paika ja puhus mõnus slallituul. Päeva lõpuks said nii foili- kui purjelauaklassi sõitjad kokku koguni 8 sõitu!

Teine päev algas taas pilviselt ja vaikse maatuulega. Õnneks tegi ilm taas koostööd ja sõitude ajaks tuli tuult juurde ning ka päike välja. Nii foilid kui purjelauad said 4 sõitu.

Seega tuli üle ootuste äge võistlus, mis läks  igati korda, kuna sai kahe päevaga tehtud praktiliselt maksimum programm!

Purjelaudadest oli kiireim Toomas Pertel, Cerly Auliku ja Peep Tomingase ees. Foilidel võidutses Romek Roolaht, teine oli Renar Roolaht ning kolmas Tristen Erik Kivi.

Tulemused SIIT.

Võistlust aitasid läbi viia:

Peakohtunik Martin Berkmann, finišikohtunik Ingeldrin Aug, kohtunike abi ja fotograaf Külle Andreas, tulemused Kristel Oitmaa ning Saaremaa Surfiklubi vabatahtlikud.

Eesti Purjelaua Liit

Spordikalender 2024

SÜNDMUSED

juuli
8
E
18:00 JK Sarma Seeriajooks 1000m @ Kuressaare Linnastaadion
JK Sarma Seeriajooks 1000m @ Kuressaare Linnastaadion
juuli 8 @ 18:00 – 19:00
www.saaremaajooks.ee
juuli
10
K
18:00 Pickleball tutvustusõhtu @ Kudjape tenniseväljak
Pickleball tutvustusõhtu @ Kudjape tenniseväljak
juuli 10 @ 18:00
Pickleball tutvustusõhtu @ Kudjape tenniseväljak
Heia kõik pickleballi huvilised Korraldame juulikuus selle suve ainukese pickleballi tutvustusõhtu, kus saad lähemalt tuttavaks järjest enam populaarsust koguva mänguga. Üritus on kõigile huvilistele tasuta ja pole vahet, kas oled täiesti algaja või juba kogenud...
juuli
13
L
12:00 XX Karala Odagala @ Roopa lahe kaldal
XX Karala Odagala @ Roopa lahe kaldal
juuli 13 @ 12:00 – 18:00
 

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald