40. Kuressaare Linnajooksu pressiteade (05.08.2021)

  1. Kuressaare linnajooksul saab osaleda ka virtuaalselt

  1. Kuressaare linnajooks toimub laupäeval, 21. augustil. Et luua rohkematele spordihuvilistele võimalust osalemiseks, toimub sel aastal esmakordselt ka virtuaaljooks. Virtuaaljooksu distantsiks on 10 km.

Kuigi alates 09. augustist rakendusid spordiürituste läbiviimisele oluliselt karmimad nõuded, otsustasid Kuressaare linnajooksu korraldajad kõiki asjaolusid kaaludes jooksu siiski reaalselt läbi viia.

„Tegu on juubelijooksuga ja väga palju ettevalmistusi on juba tehtud. Leidsime, et meil on olemas võimekus jooks vastavalt kõigile kehtestatud piirangutele siiski läbi viia. Samas soovisime vastu tulla ka neile jooksuhuvilistele, kes mingil põhjusel jooksul osaleda ei saa ja seepärast otsustasime korraldada ka virtuaaljooksu,“ kommenteeris viimaseid otsuseid peakorraldaja Mati Mäetalu.

Võistluspäeval pääseb võistluskeskusesse, mis asub Kuressaare staadionil, vaid nakkusohutuse kontrolli läbimisel. Selleks peab staadionile siseneja esitama COVID-19 vaktsineerimise tõendi, läbipõdemise tõendi või negatiivset kiirtesti tulemuse. Eelpoolne nõue kehtib kõigile linnajooksuga seotud isikutele – korraldajatele, osalejatele, kaasaelajatele, tehnilisele personalile jt. Sama nõue on kehtiva ka lastevanematele lastejooksu toimumisel 20. augustil. Vastavalt Vabariigi Valitsuse korraldusele tõendi esitamise nõue alla 18-aastastele ei kehti.

Virtuaaljooksu pikkus on 10 km ja see tuleb läbida ajavahemikus 16.-31. august. Distantsi võib läbida vabalt valitud kohas ja seda võib teha ka kahes osas. Tulemus tuleb registreerida linnajooksu kodulehel www.kuressaarelinnajooks.ee . Kõigile virtuaaljooksul osalenutele saadetakse uue kujundusega mälestusmedal, seljakott, number ja koostööpartnerite sooduskupongid. Virtuaaljooksul paremusjärjestust ei selgitata, osalemise registreerimismaks on 8 eurot.

Kuressaare linnajooksu korraldajad loodavad, et vaatamata keerulisele olukorrale, suudetakse osalejatele pakkuda meeldivaid elamusi ning kutsuvad kõiki kaasa lööma! 20. augustil toimuval lastejooksul, on lapsi ootamas ka Lotte.

Täpsem info www.kuressaarelinnajooks.ee

Viikingid ootavad võitjaid:

Viikingikiivrid ootavad võitjaid

 

Linnajooksu medalid:

Kuressaare linnajooksu uus medal

Spordikalender 2024

SÜNDMUSED

juuli
8
E
18:00 JK Sarma Seeriajooks 1000m @ Kuressaare Linnastaadion
JK Sarma Seeriajooks 1000m @ Kuressaare Linnastaadion
juuli 8 @ 18:00 – 19:00
www.saaremaajooks.ee
juuli
10
K
18:00 Pickleball tutvustusõhtu @ Kudjape tenniseväljak
Pickleball tutvustusõhtu @ Kudjape tenniseväljak
juuli 10 @ 18:00
Pickleball tutvustusõhtu @ Kudjape tenniseväljak
Heia kõik pickleballi huvilised Korraldame juulikuus selle suve ainukese pickleballi tutvustusõhtu, kus saad lähemalt tuttavaks järjest enam populaarsust koguva mänguga. Üritus on kõigile huvilistele tasuta ja pole vahet, kas oled täiesti algaja või juba kogenud...
juuli
13
L
12:00 XX Karala Odagala @ Roopa lahe kaldal
XX Karala Odagala @ Roopa lahe kaldal
juuli 13 @ 12:00 – 18:00
 
juuli
14
P
12:00 Muhu matkapäevad 8 @ Muhu Liiva keskväljak
Muhu matkapäevad 8 @ Muhu Liiva keskväljak
juuli 14 @ 12:00 – 15:00
Info: FB/muhuvald

Viited

  • SPORDISÕBER
  • Allan Mehik/Fokera OÜ

Sünnipäevad

Toetajad

Kultuurimin_logo_est.png

joudLogo.png   eokLogo.png   kulkaLogo.png

Saaremaa vald   Muhu vald